vastgoedfotografie, vastgoedstyling, vastgoed, interieur

Vastgoedstyling is een must voor het succesvol verkopen van uw woning. Als je jouw woning wilt verkopen zijn er een heleboel zaken die je op orde moet brengen voordat jouw woning verkoopbaar is.
Het belangrijkste is om het karakter van jouw woning in de kijker te zetten als potentiële kopers komen bezichtigen. Een goede eerste indruk is meestal de aanleiding naar een bod op jouw woning. 

Jacqueline heeft onderzocht en uitgeschreven wat ervoor zorgt dat mensen tot deze stap komen. Lees hieronder de tips:Creëer frisheid en ruimte in de woning! 

Als je ergens binnenkomt waar het schoon en opgeruimd is, geeft dit automatisch al een goed gevoel. Zonder dat mensen het beseffen ziet alles er direct veel beter uit. Laat dus geen rommel slingeren, want dat zorgt ervoor dat mensen de ruimte niet kunnen inschatten. Zorg dat de woning fris ruikt door subtiele luchtverfrissers. Dit laatste geeft mensen ook een bepaald gevoel van een thuis. Maar denk eraan, zorg dat de geur niet overheerst want dit kan er weer voor zorgen dat mensen het niet leuk vinden!
Kwaliteitsvolle foto’s 


Mensen doen de eerste indruk van jouw woning, online op. Omdat dat de plek is waar ze jouw woning vinden en voor het eerste zien. Zorg er dus voor dat deze eerste indruk direct een goede indruk is, want een eerste indruk kun je nooit overdoen. Eigenlijk zijn goede foto’s van goede kwaliteit het belangrijkste onderdeel van een succesvolle verkoop van jouw woning.
vastgoedfotografie, vastgoedstyling, vastgoed, interieur

Lichtinval


Is jouw woning net iets te donker qua natuurlijk lichtinval? Plaats in donker hoekjes een staande lamp of zorg voor spotjes die aan deze donker hoeken licht geven. Licht zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Daarentegen zorgt een lichte woning er ook voor dat je transparant overkomt, met andere woorden dat je niets zou willen verbergen. Lichtinval is voor veel mensen heel belangrijk, probeer dit dus zo optimaal mogelijk te laten zien en geef een donker plekje wat extra aandacht!