Ik ben een laatbloeier...

Sinds ik de fotografie heb ontdekt, enkele jaren geleden, beheerst het mijn leven. Ik ben al veel langer bezig met interieur en styling en zo ontstond voor mij de ideale mix. Naast woning & interieurfotografie maak ik ook professionele beelden voor jou  camping, vakantieaccomodatie, vakantiehuis, B&B of boutique hotel.
Hierin kan in al mijn creativiteit en  kennis over interieur en styling perfect combineren met mijn passie voor de fotografie. Hiermee doe ik nu eindelijk wat ik het leukste vind om te doen en ben ik erg gelukkig in mijn werk.


Handicap
Mijn interesse voor wonen, styling en interieur ontstond al toen ik nog jong was. 

Mijn moeder werd gek van me dat ik steeds mijn kamer opfleurde en de meubels verplaatste. 

Heel tegenstrijdig, maar na de middelbare school heb ik gekozen voor het kappersvak omdat ik droomde van een eigen salon. 
Mijn leven veranderde rigoureus toen ik op 18-jarige een auto-ongeluk kreeg, waardoor ik een deel van mijn gehoor kwijtraakte. De zoektocht naar mijn “nieuwe eigen ik” met beperking begon vanaf dat moment… Het eerste proces van ontdekken en accepteren was heel zwaar. Gehoorverlies is en blijft een beperking die onzichtbaar is en dus vaak onderschat wordt omdat het niet direct opgemerkt wordt door een ander. 

 

Goede keuzes
Zo had ik jarenlang baantjes die niet echt bij mij paste of die ik niet leuk vond, maar die ik wel deed of aannam, want ik moest toch wat. Ik leerde er wel van dat ik beter functioneerde in een rustige omgeving zonder rumoer. In 2017 kreeg ik een baan bij “Dames van de Thee” in Egmond Binnen. Daar was ik helemaal op mijn plek tussen leuke en mooie spullen. Ik voelde me daar zo happy dat ik uiteindelijk de productfotografie op mij heb genomen. Omdat ik meer wilde als dit en de liefde voor interieur me altijd is bijgebleven ging ik een nieuwe uitdaging aan. Ik begon een opleiding voor vastgoedfotografie met als doel om eindelijk voor mezelf te beginnen.

Klaar voor nieuwe uitdagingen
Nu ben ik dagelijks nog steeds ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb. Constant borrelen er nieuwe ideeën bij me op en ik blijf me ontwikkelen door workshops tn uitdagingen aan te gaan. Naast mijn fotografie voor vastgoed  en interieur fotografeer ik ook Recreatie objecten, B&B, hotels en restaurants voor het geven van de juiste indruk


Benieuwd naar mijn werkwijze...