interieurfotograaf vastgoedfotograaf

Hoi, ik ben Jacqueline...

Elke vastgoedpresentatie verdient professionele uitnodigende foto’s. Een goede eerste indruk kun je maar één keer maken en deze is bepalend bij de verkoop van jouw huis of bedrijfspand. 
Potentiële verkopers moeten worden overtuigd door mooie en pakkende foto’s. Beelden die je raken en waardoor je direct de sfeer van de woning of het bedrijfspand kunt proeven. En zulke foto’s…. Die maak ik, Jacqueline de Wit.
Blader door de website en laat je overtuigen.
Voor vragen, contact of een offerte ben ik altijd bereikbaar en meer informatie over mij en mijn werk vind je eenvoudig in het menu.Voor wie??

Ik maak foto’s voor iedereen. Rijtjeswoning, appartement, boerderij, vrijstaande villa of penthouse? Niet is mij te gek en ik hou van uitdagingen. Iedereen die op het punt staat om z’n huis zelf of via een makelaar te gaan verkopen en dit niet met het standaard soort foto’s te willen doen, is bij mij welkom. Ik maak foto’s met een creatieve, sprekende, maar zeker ook realistische inslag. Het resultaat: professionele interieurfoto’s die spreken en daardoor alleen al, het object verkopen.

Alles draait om realiteit en vertrouwen

Bij het bekijken van foto’s op de website van een makelaar of Funda maakt de potentiële koper binnen 10 seconden onbewust een keuze of men overgaat tot bezichtigen of niet.
Bij een goede vastgoedpresentatie is het dus belangrijk dat de pluspunten, bijzondere details, vloeroppervlaktes optimaal zichtbaar zijn en direct in het oog springen, want je wilt de aandacht van de kijker zo lang mogelijk vasthouden.

Daarnaast is het belangrijk de juiste sfeer en beleving zichtbaar te maken zodat er bij een bezichtiging een herkenning is van wat men op de foto heeft gezien. Herkenning wekt ook vertrouwen op. Als de situatie ineens heel anders is als dat er op de foto’s geschetst wordt, voelt een kijker zich toch een beetje voor de gek gehouden.
Daarom maak ik realistische foto’s zonder misbruik te maken van bijvoorbeeld een groothoeklens.
Uitgerekte of overbelichte foto’s zorgen voor teleurstelling bij een bezichtiging en dat wil natuurlijk niemand!

Hoe werkt het?
Tijdens een fotosessie wordt elke ruimte apart aangepakt en aantrekkelijker gemaakt. Ik doe dit ter plekke samen met jou om op die manier de meest aantrekkelijke verkoopfoto’s van jouw woning te maken. Ingrijpende verbouwingen en hoge kosten dus helemaal niet nodig, want er wordt gebruik gemaakt van de bestaande inrichting en accessoires. Floorplanner plattegronden

Behalve foto’s lever ik ook een plattegrond van jouw woning. Met Floorplanner maak ik plattegronden die zowel in 2D als 3D bekeken kunnen worden. Deze plattegronden geven een goed overzicht van alle verdiepingen, de indeling en afmetingen van de woning, zodat er een mooi totaal plaatje ontstaat.

Vastgoed fotograaf fotografie interieur

De Vastgoedpresentatie en het doel van vastgoedstyling 

Het verkopen van je woning of bedrijfspand kan een fase zijn van afscheid, maar voor een potentiële koper is jouw huis juist een nieuw begin. Kopers hebben een plaatje van hun droomhuis voor ogen en jij kunt ze helpen juist dát plaatje makkelijker te laten herkennen in het huis dat je te koop zet. Het draait om het verleiden van de kijker en het gevoel dat men bij jouw huis krijgt.


Om je woning succesvol te kunnen verkopen is een perfecte vastgoedpresentie onmisbaar. Bij alles wat we kopen kijken we naar de uitstraling en projecteren we ook onszelf in dat plaatje. Je ziet jezelf al in de woonkamer zitten of in die mooie keuken staan. We willen dat het er goed uitziet en zijn zelfs bereid daarvoor meer te betalen.Vastgoedstyling is voor vrijwel iedere woning in zekere mate noodzakelijk.  Bij de ene woning wat meer als bij de andere. Door de ruimtes op de foto’s te neutraliseren, de hoeveelheid meubels en decoratie te minimaliseren en persoonlijke items weg te laten en bereik je een grotere doelgroep, want als verkoper ben je vaak emotioneel betrokken bij de inrichting van je woning.Slechts 20% van de mensen, kan door de inrichting en persoonlijke smaak heen kijken of kan een foto van een lege ruimte goed inschatten. 
Kopers hebben hier dus wat hulp bij nodig en ik kan foto’s maken die een kijker in een koper verandert.

Vastgoed fotograaf fotografie interieur
Vastgoed fotograaf fotografie interieur
Vastgoed fotograaf fotografie interieur

een proefshot?

 vraag een gratis* fotosessie aan: Wil je eerst een zien hoe jouw huis, bedrijfspand of accommodatie eruitziet op vastgoedfoto’s, door Jacqueline gemaakt? Stuur dan een e-mail en vraag de gratis* fotosessie aan. Je krijgt dan 5 à 6 foto’s van 1 ruimte zodat je de kwaliteit van mijn werk kunt beoordelen.

*de reiskosten zijn niet gratis en worden in rekening gebracht, je krijgt hier voorafgaand aan de fotosessie een prijsopgave van.

Vastgoed fotograaf fotografie interieur

Wilt u mijn brochure of meer informatie ontvangen?